Fietsenwinkel Tilburg

Sinds 1933 is de fietsenwinkel van de familie Kuijsters een begrip in Tilburg. De zaak is begonnen als kleine winkel waar de fietsen volledig met de hand werden gemaakt. Nu is John Kuijsters Tweewielers een ruime fietsenwinkel in Tilburg met een eigen professionele werkplaats.

Jarenlange ervaring

Bijna 80 jaar geleden begon Jante Kuijsters met zijn vader met het bouwen van fietsen. In 1980 nam John samen met zijn vrouw de zaak over. Nu is ook (sinds 2007) hun oudste zoon John Jr. erbij betrokken. John Kuijsters Tweewielers is dus een echt familiebedrijf. Wij zorgen ervoor dat u bij ons een geschikte fiets vindt. Dat luistert heel nauw, want een te kleine of te grote fiets kan u pijn opleveren in ondermeer uw knieƫn, rug en schouders. Wij verkopen in onze fietsenwinkel in Tilburg stadsfietsen, hybride fietsen en natuurlijk 2e hands fietsen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd minimaal 50 gebruikte fietsen op voorraad hebben. U betaalt voor deze fietsen van goede kwaliteit niet alleen een vriendelijke prijs, maar u ontvangt daarnaast ook nog een half jaar BOVAG garantie.

Contact

Kom snel eens langs in onze ruime fietsenwinkel aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. U kunt ons natuurlijk ook bellen 013-5426356 of stuur een e-mail naar: info@kuysterstweewielers.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

kuysterstweewielers interieur

Neem contact op!

7 + 13 =

Kuysters Tweewielers