Tweedehands fietsen Tilburg

Een ruime voorraad tweedehands fietsen vindt u bij Kuysters Tweewielers in Tilburg. Al bijna 85 jaar verkopen wij kwalitatief uitstekende tweewielers aan jong en oud. Natuurlijk kunt u rekenen op een deskundig advies. Ook voor de aanschaf van tweedehands fietsen komt u naar Kuysters Tweewielers in Tilburg. Bij ons vindt u ongetwijfeld de fiets waar u naar op zoek bent.

Goede tweedehands fietsen voor iedereen bij dé specialist van Tilburg

Iedereen, man of vrouw, oud of juist jong, kan bij ons een mooie en betrouwbare fiets vinden. Wij hebben altijd +/- 50 tweedehands fietsen op voorraad in onze ruime winkel aan de Veldhovenring in Tilburg. Zo kunt u bijvoorbeeld een tweedehands elektrische herenfiets kopen, maar ook studenten kunnen bij ons terecht voor een stevige en goede stadsfiets. U krijgt bovendien op de meeste modelen 6 maanden BOVAG garantie op een tweedehands fiets. Ook voor de allernieuwste hybride, elektrische of stadsfietsen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u een fiets vindt die u op uw lijf geschreven is.

Kom langs in de winkel

Als u onze tweedehands fietsen wilt bekijken, dan nodigen wij u uit om eens bij ons langs te komen aan de Veldhovenring 77 in Tilburg. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op telefoonnummer 013-5426356.

kuysterstweewielers interieur

Neem contact op!

6 + 15 =

Kuysters Tweewielers