Batavus dealer

In bijna 85 jaar zijn wij uitgegroeid van klein winkeltje tot een erkende Batavus, BSP, Votani dealer. Bij Kuysters Tweewielers, in het centrum van Tilburg, staan wij garant voor goede service. Zo geven wij u uitgebreid deskundig advies over de meest geschikte fiets voor u.

Uitstekende service bij een erkende Batavus dealer

Aan de Veldhovenring 77 in Tilburg opende in 1933 een klein zaakje waar zelf fietsen werden gemaakt. De oprichters, de 16-jarige Jan(tje) Kuysters en zijn invalide vader, hadden toen niet kunnen bevroeden dat hun winkel, bijna 85 jaar later, zou zijn uitgegroeid tot een mooie hedendaagse winkel en Batavus dealer. Natuurlijk verkopen wij ook andere merken, zoals Sparta, Gazelle, BSP, Votani en Koga. Wij hebben stadsfietsen, hybride fietsen die vooral geschikt zijn voor de lange afstanden, elektrische fietsen en een keus uit +/- 50 tweedehands fietsen. Hier krijgt u bij de  meeste modellen minstens 6 maanden BOVAG garantie. Wij vinden een goede service erg belangrijk en daarom streven wij ernaar om iedere reparatie binnen een dag klaar te hebben. Mocht het onderhoud toch wat langer duren, dan staat er voor u een gratis leenfiets klaar.

Meer informatie?

Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over ons als Batavus dealer of als u meer informatie wilt over onze service. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen om onze fietsen te komen bekijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 013-5426356.

kuysterstweewielers interieur

Neem contact op!

4 + 6 =

Kuysters Tweewielers